INSTALATOR 911
Instalatii termice

Expertul tau in instalatii sanitare !
Profesionalism, promptitudine, cel mai bun pret !

Reparatii instalatii termice

Daca sunteti in cautarea calitatii in domeniul reparatiilor instalatiei termice din apartamentul sau casa dumneavoastra, este timpul sa ne contactati! Va oferim intreaga gama de activitati din domeniul instalatiilor.

Incalzire in pardoseala

Soluții pentru incalzirea prin pardoseala cu agent termic pentru cladiri noi sau pentru cladiri in renovare. Sistemele de incalzire prin pardoseala sunt sanatoase. Instalația invizibila face sa dispara nevoia de a curața in spatele radiatoarelor sau a țevilor aparente. Datorita faptului ca nu ridica praful sistemul de incalzire este perfect pentru oamenii care sufera de alergii. Caldura delicata oferita de sistemul radiant de incalzire actioneaza direct asupra corpului, fara a exista stadii intermediare de incalzire a aerului din incapere. Acest lucru este benefic pentru sanatatea corpului omenesc deoarece picioarele incalzite si o temperatura mai mica in zona capului este exact ceea ce are nevoie.

Montaj calorifere

Caloriferele vechi si ruginite trebuie schimbate cu unele noi, eficiente, cu un design placut si mult mai economice! Echipa noastra va ofera servicii complete de montaj calorifere si racorduri pentru acestea.

Montaj centrale termice

Asiguram activitati de montaj centrale termice atat pentru apartamente, case, vile cat si pentru spatii mari (hale de productie, hale de depozitare, hangare). Oferta noastra include atat consultanta privind alegerea echipamentului necesar cat si montaj, trasee si service.

instalator911.ro

ADDRESA
Dobroesti, Ilfov
Romania

CONTACT
Email: office@instalator911.ro
Tel: 0726 443 044